Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 17/10/2020
9:00 am - 4:00 pm

Lokation
Herning Fjerkrækoloni

Kategori Ingen Kategori


Hvad er en Orpington-dag ?

En Orpington-dag er for at snakke orpington, se på type, fjerdragt samt farve og tegning, men der er også tid til mange andre ting. Der er kun dumme svar og ingen dumme spørgsmål.

Vi starter normalt kl. 9.00 med at sætte dyr i burene. Klubben har sat bure op, så det skal medlemmer ikke tænke på.  Efter at de er sat i burene, er der kaffe og rundstykker samt socialt snak ved et roligt kaffebord. Rundstykker og kaffe er normalt med i prisen for dagen.
Det er normal, at man tager 2,2 med af hver race og farve, som man vil have snakket om. Hvis man ønsker at se på andre ting, kan det være en god ide at tage dem med. Vi vil dog være kede af at skulle have bure til 10,10 af hver race og farve. Under normale omstændigheder giver man 25 kr. pr. dyr til klubben. Det er jo en af de måder klubben kan få økonomien til at løbe rundt.
UDSTILLINGEN ER KUN ÅBEN FOR DELTAGERE OG DOMMERE GRUNDET COVID-19

Nu er det igen tid til klubbens 22. Specialudstilling som afholdes den, 17. oktober 2020 i Herning Fjerkrækoloni. Fenrisvej, 7400 Herning.

Lige som sidste år vil alle dyr blive bedømt af dommere på danske bedømmelsekort.

Efterfølgende vil de enkelte grupper blive gennemgået til debat med opdrætterne.

Lige som sidste år vil der blive uddelt diplomer til bedste hane og høne i store og dværge.

Vi vil iår ikke afholde nogen former for middag grundet COVID-19, og vi vil heller ikke arrangere frokost. Medbring derfor selv mad og drikkelse til dagen,

Sidste tilmeldingsfrist er 10. oktober 2020.

Vi håber i bestyrelsen at se nogle medlemmer og dyr under de regler der er gældende.
Hvis man har nogen former for symptomer på corona skal man blive væk.