Orpingon-seminaret foregår som oftest den anden lørdag i marts. På seminaret bliver der gennemgået emner, som kan give en bedre forståelse af avlen med fjerkræ. Det er meget lærerigt og brugbart for alle racer, dog bliver der taget udgangspunkt i orpington.
De sidste år har der været emner som fjerkræsygdomme og indavl.

Seminaret er for alle og koster 100 kroner, der er inklusiv morgenmad, frokost og lækker lagkage til at slutte af på.

Vi er meget åbne for emner til seminaret 2018, så hvis du har en god idé,  er du meget velkommen til at formidle den til en i bestyrelsen.

Program for seminaret til 2017

Mange spørgsmål går tit på, hvad gør man? Hvad skal vi tage højde for? Hvilke race kan man blande? Hvilke farver kan man sætte sammen? Osv.
Her er et lille udsnit af spørgsmål man, som opdrætter, tænker meget over hvert eneste år.

Sven Erik Holm vil i år komme med et oplæg til dette svære emne, og det vil være en rigtig god ide at tage papir og blyant med, så man husker alle guldkornene, der evt. skulle komme frem i lyset eller i forhold til besvarelse på spørgsmål, der bliver stillet.

Hvis vi kan nå mere vil Sven også gerne kort gennemgå den flotte nye bog fra Australien, der er skrevet af Dallas Smith.

Der skulle også meget gerne blive tid til mange andre spørgsmål, så hvis der er noget du ønsker svar på, så tag spørgsmålene med og vi vil gøre alt for at komme med et svar.

Og husk, der findes ingen dumme spørgsmål, så hold dig endelig ikke tilbage.

Vi starter dagen med morgenkaffe med blødt brød kl. 10. Til frokost spiser vi 3 stykker smørrebrød og til eftermiddag serveres der kaffe/te med Connies hjemmelavede lagkage, som de fleste nødig vil gå glip af.